All Projects

Barefoot Renovations Project Gallery

Albion Street

A substantial renovation/addition to an old 1920’s Cottesloe home, comprising three bedrooms, two bathrooms, two powder rooms, open plan kitchen, living and dining plus a separate laundry and kids play room. The garage, alfresco and new levels to form a wonderful family garden were all part of the works.

Gibbon Street

With limited space and tight access, it took a bit of creativity to design and make overseas, a wonderful fully-finished modular granny flat, which we assembled onsite in three weeks. This sat atop the new oversized garage/fitness studio which we built prior to arrival of the two modules which came finished with double glazing, full kitchen with stone benchtops and glass splashback, full-height tiles in the bathroom, bamboo floors and quality fixtures and fittings.

Rosemunde Court

Following the purchase of this home, before the owners moved in, we moved in….and gutted it! In addition to the full internal renovation with new kitchen, three bath/shower rooms, living, dining and bedrooms, we converted one of the two double garages into a new bedroom and ensuite with passageway through the main house. Just about squeezed the family of seven in!

Scarborough Apartment 1

We gutted this one well and truly and renovated all rooms within a considered budget to give it a bright and vibrant seaside feel. While other apartments in the complex are rentals, this one is the owners home and with views like these, it’s no wonder they don’t want to move out!

Vans Cafe

A simple but effective use of two parking bays at the front of this Cottesloe icon. Bench-seat dining at its best… and thank goodness the coffee is excellent!

Somerset Crescent

On old 70’s kitchen and living area was remodelled and brought to life with beautiful stacking doors and a splashback window looking into the garden, which off-set the stylish and functional family kitchen. The old dining/living rooms were opened up with French doors to the alfresco adding to the feeling of space. A couple of tweaks to the master bedroom and creation of a new study in wasted front space was finished off with new timber flooring throughout.